Diensten

DIENSTEN

 

Onze specialiteiten bestaan uit onder andere het schilder,-lak-, renovatietechniek, stucwerk, timmerwerk, badkamers, vloeren ,keukens, groot en klein onderhoud en het plaatsen van kozijnen. Maar voor alle klussen en verbouwingen in en rond uw woning staan wij voor u klaar. Heeft u een verbouwing gepland staan maar twijfelt u of uw wensen uitvoerbaar zijn? Wij denken graag met u mee wat de mogelijkheden zijn.

LOODGIETERWERK


zoals het aanleggen en onderhouden van verwarmingsinstallaties, sanitair, waterleidingen en riolering, iowel het aansluiten en repareren van leidingen doen wij veilig en precies.

BINNEN & BUITEN

ELECTRAWERK


Advies, Installatie, Onderhoud en Inspectie van al uw elektrotechnische installaties en apparatuur.


BINNEN

BADKAMER

De badkamer is een van onze specialiteiten dat wekelijks bij ons op het programma staat. U wilt uw badkamer laten verbouwen, of een compleet nieuw design? Zowel kleine als grote badkamer verbouwingen zijn geen enkel probleem voor ons.

 

Meestal binnen een week heeft u een nieuwe badkamer! Heeft u een badkamermeubel gezien wat net niet past? Ook deze kunnen wij op maat maken, dit is qua prijs meestal gunstiger als een meubel uit de winkel.

BINNEN & BUITEN

TIMMERWERK

Wij zijn niet alleen geschikt voor het uitvoeren van nieuw timmerwerk, wij zijn ook  tevens in te schakelen voor het renoveren van bijvoorbeeld keuken,aanbouw, schuur,extra kamer,wasruimte of trap.

 

Bij een keukenrenovatie gaat het dan om de aanpassing van het houtwerk. WIj kunnen voor u de keukenkastjes opknappen, of volledig nieuw installeren. Het renoveren van uw trappen is zeer eenvoudig, en heeft een heeft een grote rol in de woning.

 

 

LAMINAAT & PARKET

VLOEREN

 

Vakkundig en goedkoop laten leggen van uw laminaat, parket of click pvc/vinyl. Bij ons bent u dus verzekerd dat u kwaliteit krijgt voor een lage prijs. Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw vloer professioneel en goedkoop leggen door RENO klusbedrijf.